Pendaftaran

Pihak kami hanya mengenakan bayaran sekali seumur hidup sebanyak RM20 semata-mata, tanpa bayaran berulang (pembaharuan) atau yuran tersembunyi. Ini adalah bertujuan untuk menampung kos perlantikan / pendaftaran dan bahan-bahan 'Latihan Komprehensif' yang akan dihantar terus ke email anda. Yuran sekali seumur hidup ini juga adalah untuk khidmat bantuan / pertanyaan dan pemantauan prestasi. Tiada perniagaan yang mampu memberikan kos perhidmatan, overhead, bahan latihan, serta masa yang berharga secara percuma. Di samping itu, yuran yang dikenakan ini juga bertujuan untuk menyakinkan kami bahawa anda betul-betul serius untuk bersama kami.Cara Pembayaran Yuran:

1. Deposit tunai (melalui kaunter MAYBANK / CIMB) atau,
2. Pembayaran elektronik (Maybank2u / CIMBClick)Kepada : NUR IZZATI
Akaun Maybank : 1580 3324 3004Kepada : NUR IZZATI
Akaun CIMB : 0803 0115 0705 25
Kos penghantaran adalah percuma! Bahan 'Latihan Komprehensif' akan dihantar terus ke email anda 24 Jam selepas pembayaran di terima dan pendaftaran diproses.

Selepas membuat bayaran, emailkan kepada kami :

  • nama anda
  • nama bank
  • tarikh , masa transaksi berlaku

dan emailkan terus kepada : iklankerja_blog@yahoo.com
Segeralah membuat pendaftaran. Semakin lama anda bertangguh, semakin lambat anda mendapat income yang kami tawarkan. Pendaftaran PROMOSI RM20 sahaja!
JANGAN BIMBANG!!! Kami tidak menipu anda semata-mata untuk mendapat bayaran yuran yang tidak seberapa itu. Tiada gunanya nama baik kami yang sedia terpelihara ini terjejas semata-mata kerananya. Kami juga berkongsi impian yang sama seperti anda..BEBAS DARI BELENGGU KEWANGAN DAN MENIKMATI KESENANGAN HIDUP BERSAMA YANG TERSAYANG! Kami akan membantu anda bagi merealisasikannya dan amat berbesar hati untuk menerima segala maklum balas dari anda.
Pengurusan Commercial Media
NUR IZZATI